Automatizari porti batante

    Automatizari porti batante reprezinta solutia cea mai eficienta de a oferi siguranta locuintei dumneavoastra. O poarta batanta este proiectata sa va ofere confort datorita usurintei de utilizare si este potrivita oricarui spatiu, fie comercial sau rezidential. Cu automatizari porti batante va veti bucura de calitate superioara a materialelor, fiind perfecte pentru siguranta caminului dumneavoastra.

Ce este o poarta batanta?

    O poarta batanta se deschide prin actionarea unor balame si poate avea unul sau doua canate. Aceasta este potrivita pentru orice spatiu, fie rezidential sau comercial chiar si pentru centrele industriale.

Ce trebuie sa iei in considerare inainte de a achizitiona o automatizare poarta batanta?

   Caracteristicile ce trebuie luate in considerare inainte de a achizitiona o poarta batanta automata sunt puterea motorului si tipul acestuia (liniar, cu brat articulat sau ingropat), cat si lungimea canatelor. Totodata, spatiul disponibil, designul zonei si dimensiunile canatelor sunt aspecte importante in achizitionarea unei automatizari porti batante.

Automatizari porti batante

De ce sa alegeti automatizari porti batante?

   Alegerea unei automatizari poarta batanta va aduce siguranta locuintei in permanenta. Pe langa aceasta, va puteti bucura de confort datorita usurintei in manevrarea portilor. Deschiderea si inchiderea acestora este posibila cu ajutorul unei telecomenzi sau a unui sistem GSM. In plus aveti siguranta ca nimeni inafara de dumneavoastra nu poate manevra portile.

Care este diferenta intre o poarta batanta si o poarta culisanta?

   Atat poarta batanta, cat si poarta culisanta prezinta siguranta si confort, diferenta dintre cele doua fiind modul de deschidere. Poarta batanta are un sistem de deschidere prin actionarea unor balamale, neavand nevoie de spatiu mare de montare. Poarta culisanta are deschiderea prin culisare pe o sina cu roti, fiind nevoie astfel de un spatiu mai mare de montare.