(+4) 021.450.60.70
(+4) 0733.50.60.70
(+4) 0733.101.101

Automatizari porti batante - Automatizariporti.ro

Automatizari porti batante

Automatizari porti batante

Automatizari porti batante Came sau Nice, cu motor extern sau intern (ingropat), motoare automatizare disponibile in variante de 24 VDC sau 230 Vac. Catalogul va ofera o gama larga de automatizari porti batante Came sau Nice, care vin in forma de kit de automatizare porti batante sau in forma unui singur motor automatizare porti batante. Portile sunt actionate cu telecomanda, iar receptorul poate primi comenzi de la un numar nelimitat de telecomenzi. Fiabilitatea si siguranta sistemului automatizat sunt direct influentate de structura portii. 

Automatizari porti batante are urmatoarea structura: motoare pentru porti batantekit-uri pentru porti batantesisteme kit pentru porti batanteaccesorii automatizari pentru porti batantepiese de schimb automatizari porti batante.

Listă Grid 3 m
Produse pe pagină:
230Vac
Kit Came Krono U1684 automatizare poarta batanta
Kit Came Krono U1684 automatizare poarta batanta este un kit automatizari special folosit pentru porti batante din gama Came. Kit-ul Krono U1684 este prevazut cu 2 motoare, cate unul pentru fiecare poarta, fiind compatibil cu porti cu lungimea canatului de 3 m. Componente kit Came Krono U1684 automatizare poarta batanta: Un Motoreductor poarta batanta dreapta Came KR310D de 230 V,care este ireversibil si are incorporate microintrerupatoare; Un Motoreductor poarta batanta stanga Came KR310S de 230 V, care este ireversibil si are inc..
Bazat pe 1 recenzii.
Producator: CAME - Italia
230Vdc
Motor poarta batanta Came Frog-A
Motor poarta batanta Came Frog-A este un operator cu encoder pentru automatizari porti batante Came. Motorul opereaza porti cu canaturi de pana la 3.5 m si poate fi utilizat in zone rezidentiale si proprietatile private. Motorul Came Frog-A are incluse cutia pentru fundatie, un grup de deblocare cu cheie particularizata si un brat de tractiune. Cutia de fundatie are grosimea de 1,5 mm si este realizata din ABS, insa baza este de otel galvanizat si are grosimea de 4 mm. Grupul de deblocare are manevrare manuala si se gaseste in interior,..
Bazat pe 0 recenzii.
Producator: CAME - Italia